tiden räcker inte till

Skrivet 2011-02-27 Klockan 16:21:34

känns som tiden inte räcker till just nu. vi gör VFU 3 dagar i veckan och har uppgifter att göra då, men samtidigt ska vi hinna läsa lika mycket och ha seminarier och föreläsningar. Så det blir inte mycket tid eller ork över till något annat.
har som tur är kommit igång att träna lite och det känns skönt. går på zumba 2 dagar i veckan och ska försöka att även hinna med ett pass vattengympa och även promenader. Känner att kroppen mår bra av att röra på sig och det gör faktsikt att jag får mer energi, även om det är en brist av det just nu.intensiva dagar

Skrivet 2011-02-17 Klockan 08:08:20

har tillbringar tre intensiva dagar i Falun. vi har haft terminens innedagar. Haft det så bra och träffat alla goa tjejer. Ibland en nackdel att plugga på distans, vi har så skoj när vi väl ses med tyvärr bara en gång per termin. Men samtidigt är det så skönt att läsa på distans för att åka den trista vägen till falun varje vecka lockar inte.
Men dessa dagar har gett massor båder plugg mässigt och energi mässigt.
FMan är så glad och fullladdad när man åker hem sista dagen. Men helt slut.
Idag skulle jag helst vilja vila hela dagen men jag har en bok att läsa så det är väl bara att ta tag i den.


11 år

Skrivet 2011-02-12 Klockan 18:31:23

11 underbara år tillsammans firar jag och mitt hjärta idag. fattar inte vart åren tar vägen. 11 år sen vi blev ett par, efter en kväll på hotell Engelbrekt. :-) och månader med flörtande. ;-)

Älskar honom såååå mycket min älskade prins, kärleken i mitt liv och pappan till våra barn.får mig att gråta

Skrivet 2011-02-11 Klockan 21:50:50

kan fortsätta på gårdagens inlägg om vad som får mig att gråta.
för idag får snö och sjukdomar mig att gråta och inte bara mig.
syrran med familj skulle kommit i helgen och vi har inte setts sen jul, så ni kan ju tänka er hur mycket vi alla längtade.
men sjukdom, stackars lite M har fått halsfluss och pappa H var inte pigg han heller.
Sen kommer denna helvetes snö och sätter hinder den med för att syrran och lilla N skulle komma själva.
Så idag får snö och sjukdom oss att gråta.
Längtar ju!!!!!!
men snart så är ni friska syster yster och vi får ses.
Love you!!!!


Dag 24 – Det här får mig att gråta

Skrivet 2011-02-10 Klockan 10:24:29

Dag 24 – Det här får mig att gråta
oj det var lätt eller svårt vad ska man välja. :-)
jag har väldigt lätt för att gråta, behöver inte alltid vara lessna tårar, gråter av glädje ilska eller för att det är så skönt att gråta ibland.

Kan gråta till film, hur skönt är det inte att se film ensam och kunna gråta ut bara.
när det händer hemska saker så gråter jag så klart men kan även hända att jag gråter när jag blir arg.Dag 22 – Det här upprör mig och Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Skrivet 2011-02-08 Klockan 19:54:48

Dag 22 – Det här upprör mig
vad upprör mig...orättvisor, människor som ser ner på andra och tror de är mer än andra, fördomar,
Jag har nog lätt för att bli upprörd både över små och stora saker. Är en känslomänniska helt enkelt.
Tyvärr gör man väl alldeles för lite för att förändra saker och ting.


Dag 23 – Det här får mig att må bättre
att vara med min familj och kunna koppla av och göra roliga saker tillsammans får mig att må bra. Umgås med nära och kära, både familj och vänner får mig oxå att må bättre. Tyvärr räcker väl inte alltid tiden till att göra det så mycket som jag skulle vilja. Men njuter av de studer som det händer.
Mår bra när jag har flyt i mitt liv, ororar mig lätt och stressar upp mig.

Är inne i en sån period nu. Livet flyter på både hemma och med skolan.
Har roliga saker att se framemot som gör att mycket känns lättare. Syrran och familj kommer hem i helgen. Bror är på hemma plan oxå så jag lär väl hinna se honom oxå. i helgen firar dessuyom jag och Thomas 11 år tillsammans, vet inte om tiden räcker till att göra något speciellt men vi får väl äta nåt gott och mysa i alla fall.
Sen i mars som sagt var är det fest, och det ser jag oxå fram emot.en skön lördag.

Skrivet 2011-02-05 Klockan 21:46:42

vart en tripp till hedemora idag igen, denna gång med vännen V. besök på en loppis, röda korset och Erikshjälpen. efter dessa besök så är 80-tals outfiten klar så gott som. Lite detaljer och smink som fattas.
Ska på fest i mars med 80-tals tema. Snacka om att många minnen kommer fram från tonårstiden och hur man var klädd. Snyggt?!?! eller inte?!?!?! Kul är det i alla fall.

resten av dagen har vi tagit det lugnt, Elias var på kalas hos en dagis kompis. Thomas tog en löpvända under tiden och Linus donade på sitt rum och jag fick sitta och bara vara ett tag. Underbart!!


Dag 18 – Min favoritfödelsedag och Dag 21 – Ett annat ögonblick

Skrivet 2011-02-02 Klockan 12:39:54

missade att skriva om min favoritfödelsedag i förra blogg tema inlägget så det kommer nu.


Dag 18
– Min favoritfödelsedag
jag minns mina födelsedagar som barn som lite trista. Fyller år mitt på sommaren och minns det så väl att ingen av kompisarna var hemma då. Alla var typ på semester så jag kunde inte ha barnkalas. Utan blev firad av familj och släkt. Så visst var det bra födelsedagar men just att inte kunna bjuda kompisar sög.
Sen blev man ju alltid grattad i skolan och de sjöng för en men det fick jag ju inte heller utan efter sommaren samlade de ihop alla vi som fyllt år under sommarlovet och sjöng för alla tillsammans. :-(

bästa födelsedagen var nog nu när jag fyllde i somras. Bjöd hem de allra bästa och käraste vännerna bara och vi åt och drack gott och gick sen till vår park och lyssnade på uppträdanden och sen hem hit igen och fortsatte festen. Det var en toppen kväll.


Dag 21 – Ett annat ögonblick
oj jag är ju så dålig på detta med ögonblick......men ett fint och välidt speciellt ögonblick var nog ändå när vi plussade när vi väntade Elias. Vi fick kämpa länge för att bli gravida med honom och det var tufft och många tårar fälldes och min oro var stor att Linus inte skulle få något syskon. Så när vi fick plus var glädjen enorm. Vågade inte ta testet fast mensen var mer än en vecka sen...och sen fick Thomas kolla på det för jag vågade inte.

ja annars så flyter dagarna på med pluggandet. Det är otroligt roligt just nu och det flyter på bra.
Idag ska vi ta en tripp till Hedemora och kolla på lite secondhand butiker. Vi ska på fest i mars med 80-tals tema och jag har ju inte direkt såna kläder i garderoben.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!