lugnt

Skrivet 2010-08-20 Klockan 10:24:07

det är ganksa lugnt här hemma just nu. Elias går lite smått på dagis 15 timmar i veckan fram till jag börjar skolan. Linus började skolan igår, i 2-an. stora killen.

Vi hade en toppen kryssning. barnen blev verkligen jätteglada när de fick vet. Vi bläste dem totalt. genom att åka iväg bara, de undrade ju hela tiden vart vi skulle och efter ett tag listade Linus ut att vi skulle till Stockholm. Först trodde han karbenning, sen Sala lekpark. Men i Stockholm bor ju syrran så dit for vi först. En dags tur dit sa vi för Thomas skulle ju jobba dagen efter och det köpte de rakt av. men när vi sen inte åkte vanliga vägen hem började Linus frågor igen. han började se skyltar som visade mot teminalen och han tog det bara som att vi åkte en annan väg. men när vi svängde in på en parkering och Thomas sa att vi kunde ju gå och kika på båtarna om de ville så vart Linus glad och gick med på det. Sen när Thomas tog ur väskorna ur bilen så linus ut som ett stort frågetecken. Elis förstod nog inget alls han. :-)
Men när Thomas sa att vi skulle åka båt så visste inte Linus om han skulle skratta eller gråta, så glad blev han. :-)
vi hade det bra, åt gott, drack gott och bara mös och njöt av att ha det bra och kunna umgås bara vi utan måsten eller något annat som kom emellan.
Bilder kommer senare!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!