vänner

Skrivet 2011-04-30 Klockan 22:08:11

Vad det är härligt med vänner, riktiga vänner, trots att man inte ses så ofta så när man väl gör det så känns det som förr. Blir så glad i kroppen av såna vänner.
Trots att tiden går så finns man där för varann om det skulle behövas. vissa vänner är ett samtal bort bara.
Har några såna vänner och en av dem träffade jag på igår. Blev glad i hela kroppen och varm i hjärtat. Vi pratade och vi kramades och vi skrattade och ibland var tårarna nära. Hoppas vi kan ta tag i det och ses oftare och få prata.
Vänner kan verkligen göra en glad och ledsen, blir så trött på vänner som sviker och såna man trodde var nära goda vänner men sen bara förvinner för nya vänskaper.
Tur att de där riktiga vännerna finns där.

Glad Påsk

Skrivet 2011-04-21 Klockan 10:38:22

ville önska er alla en riktigt glad påsk.
Hoppas vädret blir fint och ni får en toppen helg.

våren är här

Skrivet 2011-04-19 Klockan 20:08:58

ja nu känns det att våren är här. Snön är borta, värmen är här och solen har lyst i flera dagar. Man kan gå ut utan att klä på sig massor av kläder. Studsmattan är framtagen, barnen cyklar varje dag här hemma.
Just nu har barnen och Thomas påsklov, jag gör praktik så jag kämpar på i morgon oxå sen på torsdag ska jag väl kunna ta ledigt.
men fördelen när man är på en förskola och praktiserar är att man får njuta av solen och vara ute massor. De är toppen på att vara ute där. Vi äter lunch ute när vädret passar, mellis med för den delen. verksamheten flyttar ut. Det ritas och målas ute vid borden och gungas och cyklas. Hoppar rep gör de oxå och minnen från barndomen kommer fram. Vi hoppade verkligen massor av rep när vi var små. korthoppper och långhopprep och twist. synd man inte vägde så där 100 kilo mindre då skulle jag oxå hoppa rep på dagarna.tävla om ögonskuggor.

Skrivet 2011-04-13 Klockan 22:45:47

http://www.kattakvack.se/?p=14557


öde.....

Skrivet 2011-04-11 Klockan 22:30:57

ja min blogg är lite öde och tom på nya inlägg numera. Har verkligen inte tid att skriva nåt längre och skulle jag göra det känns det som det blir samma sak varje dag. Tufft och tungt och fullt upp med skolan. Tiden finns inte och räcker inte till.

I helgen hade vi dock lite tid över för att roa oss. En kompis till Thomas fyllde 40 år och vi var dit. Träffades ett gäng innan hemma hos ett par andra vänner och gick sen till födelsedagsbarnet i samlad trupp. :-)
Skoj var det, många av Thomas polare var där och flera av dem träffar vi väldigt sällan. Det vart mycket skratt och prat, god mat och dryck. Åt nog den godaste kladdkakan jag någonsin ätit.
Vi vart några som avslutade kvällen på lokala puben inna vi intog lite nattmat på korvmojen innan vi tog taxi hem.
En lyckad kväll som laddade batterierna lite.


en tung eftermiddag

Skrivet 2011-04-01 Klockan 17:40:26

har vart en känslomässigt tung eftermiddag idag. har vart på begravning. En arbetskamrat till Thomas har gått bort, alldels för ung. Hon var 50 år och gick bort efter att ha vart sjuk i cancer. Tungt och känslosamt var det. Men en ortoligt fin begravnings som hon hade planerat själv in i minsta detalj, vilken musik som skulle spelas vem som skulle tala och till och med vem som skulle köra henne till krematoriet.
Thomas hade hon önskat skulle köra henne sista gången och det gjorde han. Jag fick hämta upp honom i fagersta efteråt och vi fick en andhämtning i bilen på väg tillbaka till Mariagården.
En av kollegorna holl ett så fint hyllningstal till S och jag tror inte ett öga vart torrt efteråt. Jag tycker det är så hemskt när man ska ta fraväl vid kistan och även så denna gång.
är helt slut nu efteråt och känner mig totalt tom. tom i kropp och knopp. Så det blir en lugn kväll nu och mys med Thomas och barnen.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!