härlig helg

Skrivet 2011-01-30 Klockan 10:55:08

här har vi haft en härlig helg, igår tillbringade vi ett par timmar i Klackberg där vi åkte skidor och hade med oss fika. Jag höll mig dock på skorna. Lugnast så. Men barnen och sambon åkte massor. ELias ville aldrig åka hem, han hade fullt upp med att åka bomben. Bomben är en brant backe uppe på skidstadion.
Sen hem och tog det lugnt en stund innan vi bastade en stund och åt lite god mat efter det. En härlig familjedag med andra ord.
Idag har Elias bästa kompisen här och det leker för fullt. Linus sitter i sitt rum och spelar gitarr. Så jag kan lungt påstå att ljudnivån är hög här hemma. Härligt!?!?

I eftermiddag ska vi till Klackberg igen, då Elias ska åka skidor. Medaljjakten, det är en skidtävling för barn här hemma. den har funnits sen jag var liten, alltså jätte jätte länge. ;-)


ska ta och beta av nåt blogg tema till oxå.


Dag 19 – Detta ångrar jag
oj vad jag ångrar, finns nog en del man ångrar, inte så mycket vad jag gjort utan mer vad jag inte gjort. Sånt som jag avstått pga blyghet och osäkerhet eller rädsla. Annars så kan jag itne säga att jag ångrar det jag gjort, för det tjänar man ju inget på, för gjort är gjort. Lägger sådant bakom mig och går vidare och förhoppningsvis så har man lärt sig något av det. Mer ångrar jag nog att jag itne gjort mer när jag var yngre, vågat prova på saker och sett mig om mer. Men samtidigt så är jag ju den jag är och det påverkar såklart valen i mitt liv.

Dag 20 – Den här månaden

Ja det känns som januari månad har betått av sjukdomar. Vi började året med sjukdom, och sen har barnen vart sjuka i omgångar efter det. Först Linus och sen Elias. Men förhoppningsvis har vi klarat av det nu och får vara friska i vår, får hoppas det i alla fall. Annars har det var pluggandet som vart i fokus, avslutat en kurs och påbörjat nästa.

Nej nu ska jag kolla vad barnen gör....ny termin

Skrivet 2011-01-27 Klockan 15:17:42

ja då har den nya terminen satt fart, och det verkar bli en intressant sådan. Tuffare än de sista året, men får beta av en sak i taget, något annat kan man inte göra.

Har läst en del idag om andraspråksinlärning, intressant. läroplanerna har jag oxå tittat igenom.
ska snart åka till mamma och pappa, barnen är där. Elias har vart sjuk i veckan och fick en extra dag hos dem, men han får gå till dagis imorgon.temabloggar lite

Skrivet 2011-01-26 Klockan 08:44:22

har betat av den del av temana nu. trodde inte jag skulle orka så länge med det är lättare att skriva vissa dagar när man får nåt att skriva om.
Ja så till dagens tema då.....
Dag 17 – Mitt favoritminne
hmmm vad kan det vara då.....har många minnen som jag minns väl, som jag sagt innan så är ju barnens födelse och när jag fick veta att jag var gravid dagar som sitter i minnet men de har jag skrivit så mycket om innan.
så vad ska jag då välja....ett minne som är nytt och men som kommer sitta där länge och något som gör mig glad när jag tänker på det är när vi var till London i höstas jag och Thomas. Det är inte ofta man kommer iväg på det sätter längre, visst har vi barnvakt men just att resa blir inte av, varken med eller utan barn.
London har vart en sån där stad jag länge velat åka till och i present när jag fyllde "tant" fick jag pengar för att uppfylla den drömmen. Vi hade kanon dagar då vi såg mycket men ändå tog dagen som den kom. VI strosade, fikade, åt och drack gott. och batterierna laddades rejält och kärleken fick en nytändning. Att gå och hålla handen och bara ha tiden för varandra var bra för oss.
önskar man kunde göra såna här minrtripper oftare.

Dag 01
– Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min favoritfärg
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


smal och snygg

Skrivet 2011-01-25 Klockan 09:04:42

fick en kommentar på mitt inlägg om mina drömmar. av Linda: hon skrev detta som svar på att jag drömde om att bli smal och snygg
"smal är inte lika med snygg.....men alla tycker olika men blir lite trött på detta ideal att det är det enda som ska betyda ngt att vara smal...Förresten är det ngt man kan bli om man vill utan att köpa operationer sk qvick fix..."

Självklart och det tror jag nog de flesta förstår, åtminstone de som känner mig att bara för att man blir smal så bli man snygg, och är man inte smal så är man itne snygg. Men jag vill förklara mig här med att man kan självklart vara snygg oavsett hur man ser ut, smal, tjock, kort eller lång.
Det jag är menade vara att jag mår inte bra fysiskt eller psykiskt av min övervikt och trivs inte alls med mig själv. känner mig ful fet och äcklig många gånger. så för mig är det att gå ner i vikt nåt som får mig att må bra och känna mig snyggare. Sen att det är ett ideal och att många gånger betyder det allt att man ska vara smal och snygg, men det är inte min tanke. Hoppas jag gjorde det tydligt nu och inte mer förvirrande bara. :-)
sen att operationer är en qvick fix tror jag inte på. För gör man en operation så krävs det i alla fall att man ändrar sitt matbeteende efteråt för att det ska fungera. och för många tror jag operatione är en sista utväg och inget lätt beslut att fatta, ligger nog mycket tankar och funderingar bakom innan man gör något sådant.


Dag 15 – Mina drömmar och Dag 16 – Min första kyss

Skrivet 2011-01-22 Klockan 19:46:41

tar och betar av två teman idag med.....

Dag 15 – Mina drömmar
ja vad har jag för drömmar då...vill väl att vi ska få vara friska och må bra allihop i familjen och nära och kära. Drömmer väl om att resten av pluggtiden ska gå fort och bra och jag snart står där färdigutbildad och får det där toppen jobbet på en förskola där övrig personal är driftig och framåt. vill mycket och sätter barnen i fokus och inte är rädda att prova nya saker och hela tiden föra verksamheten framåt.
Drömmen vore väl att få vinna massa pengar så vi kunde fixa massor här i hemmet och jag skulle gå ner massor i vikt och bli smal och snygg och kunna handla massor av nya snygga kläder. ;-)


Dag 16 – Min första kyss


ja när fick jag då min första kyss....kan inte säga riktigt vem och när och var första kyssen var. räknas första pussen som man fick som liten av sin första barndoms kärlek...
En kyss jag minns är en kille jag var väldigt intresserad av men vi stulade mest och det blev väl aldrig så där seriöst som jag ville, men han var suverän på att kyssas, det var sådär att det pirrade i hela kroppen.
Minns även första kyssen jag fick av Thomas, en härlig kyss som gav mersmak. ;-)
Idag har vi haft en toppen dag här hemma, var iväg till Avesta badhus. Var där i tre timmar och barnen var glada och helt vilda i vattnet. Thomas och jag turades om att simma oxå, simmade 500 meter. jobbigt men skönt.
Bubblade i bubbelpoolen det sista vi gjorde och man var så skönt avslappnad i kroppen.Dag 13 – Den här veckan och Dag 14 – Min favoritfärg

Skrivet 2011-01-21 Klockan 22:56:29

vi kör dubbelt på tema bloggandet idag igen, har ju legat lågt i bloggen ett par dagar.

Dag 13 – Den här veckan
ja som sagt var så har jag vart låg denna vecka så det finns inte så mycket att skriva om. Vi hade terminens sista seminarium i Tisdags då vi opponerade på varandras tentor och det gick bra och som i inlägget innan så kom resultatet på den idag och det var VG. det bästa som hänt i veckan. Annars så hade det var lugnt, vart hemma och vilat och tänkt.

Dag 14 – Min favoritfärg
jag har nog ingen direkt favorit färg, på kläder blir det ofta svart eller mörka färger, grå, blå. men något färgklick till, gärna rött eller grönt.
Hemma har jag väl ingen dirket färgskala jag följer men gillar grått, vitt och brunt.
Så jag gillar väl de flesta färger förutom orange och pasell/baby rosa.självförtroende boost

Skrivet 2011-01-21 Klockan 20:27:52

japp en rejäl boost på självförtroendet blev det efter dagens tenta resultat som kom in, ett stort fint VG och ett omdöme som fick mig tårögd.
Jag strävar aldrig att få VG utan är mer än nöjd med G, men det ger en ju en rejäl kick för självförtroendet när det står VG. så trots att jag fortfarande är låg så känner jag mig lite glad och stolt över mig själv. Jag kan lite mer än jag tror och trots att annat känns skit och jag är värdelös så klarar jag av mina studier i alla fall. :-)


låg

Skrivet 2011-01-19 Klockan 14:11:27

har känt mig lite låg de sista dagarna och därför inte bloggat. Vet inte vad det är men tankar snurrar och jag sover dåligt. :-(
har avslutat en termin till och på måndag börjar nästa. När man läser schemat så känns det som det kommer bli en tuff termin. Vet inte om det är det som gör att jag sover illa. Funderingarna kommer när det blir kväll.
rastlös känsla i kroppen och en oros känsla som gnager i mig.
Missnöjd med mig själv. Ytligt kanske men har försökt gå ner i vikt så länge och misslyckas hela tiden. Trivs inte med mig själv när jag ät så fet. Fet och äcklig och skit och bläää. har ingen ork eller lust med nånting alls nu. stänger allt inne och känner mig som en sur mamma och gnällig sambo. orkar inte...................

Ett riktigt negativt inlägg i bloggen idag.

Dag 11 – Mina syskon och Dag 12 – I min handväska

Skrivet 2011-01-16 Klockan 21:28:11

kör två blogg teman idag, skrev inte igår så får väl beta av dubbelt upp idag. Thomas och jag vart barnlediga igår så därför blev det inget bloggande. Barnen sov hos mormor och morfar.
Så här hemma blev det bastu, god mat och film.
EN mysig kväll i lugn och ro, precis vad man behöver ibland för att ladda batterier och få rå om varann lite.

Dag 11 – Mina syskon
detta har jag ju tagit upp tidigare men tar väl lite igen. Har 2 syskon en storebror och en lillesyrra. skiljer 3 år mellan oss åt varje håll.
M min bror och jag är varann nära, kanske mer förr innan jag träffade Thomas. Då hjälpte jag dem massor med att vara barnvakt, för jag älskade deras barn och vart då väldigt nära dem alla. Vi är nära än men tyvärr träffas vi alldels för sällan fast vi bor i Norberg båda två. Numera jobbar han visserligen i Norge. Men vi försöker hinna ses varje vända han är hemma i alla fall.

Min lillesyrran har jag skrivit om många gånger här i bloggen. vi var inte så tajta som yngre, men när vi båda blev äldre och flyttat hemifrån fann vi varann och har umgått jättemycket. Haft många genemsamma vänner och därför även roat oss många gånger på krogen. Numera är vi jätte nära som ni redan vet och hon är den som vet mest om mig och känner mig utan och innnan. Enda "felet" är att hon bor i Stockholm och vi kan itne träffas så ofta som jag skulle vilja. Men hon finns alltid där när jag behöver henne och tvärtom.

Älskar mina syskon och deras familjer och är så glad att vi är så nära varann.

Dag 12 – I min handväska
har sällan handväska, inte till vardags i alla fall. Blir ju mest till och från dagis/skola eller till ica/coop.
Men i väskan jag använder finns cerat, tamponger, nässpray, huvudvärkstabletter, en och annan krona eller femkrona ligger i botten, papper eller pappersnäsdukar, en penna brukar ofta ligga däri med.
Hmmm annars vet jag inte.....


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Skrivet 2011-01-14 Klockan 22:41:48

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Ja med tanke på att jag inte ens vart utanför dörren så är klädseln inte den roligast kanske men skön. Linne och mjukisbyxor och underkläder såklart. :-)
det är standard klädsel nästa när man är hemma.
Satte faktiskt på mig jeansleggings, och en tunika ett par timmar.
Bror med familj har vart hit idag och ätit tacos och myst med oss.
Det var som tack för hjälpen med Linus rum. Hade en otroligt trevlig kväll, till och med stora dotterna deras var med, hör inte till vanligheterna att hon är med, speciellt inte en fredagkväll. :-)

När de åkt hem så gled jag i mjukisbyxorna igen. Dumt att vara uppklädd allt för länge. :-)Dag 09 – Min tro

Skrivet 2011-01-13 Klockan 19:13:35

Dag 09 – Min tro
detta var ett svårt ämne, för jag vet inte vad jag tror på om man ska se på religion.
Jag tror på nåt, men vet inte vad.
Jag tror på ett liv efter detta, men kan inte säga riktigt hur det är. Men på nåt sätt så lever vi vidare. Nåt annat vill jag inte tro, för hur hemsk är inte den tanken att det bara tog slut.

Vet inte vad jag riktigt ska tro på, livet kan vara så grymt och orättvist. Om det nu finns nåt högre så varför blir då barn, sjuka i dödliga sjukdomar? ja andra med för den delen?  Jag kan förstå att gamla människor går bort, när man levt ett helt liv.
Varför händer det så mycket hemskheter och orättvisor.

Så detta var ett svårt inlägg.


Dag 08 – Ett ögonblick

Skrivet 2011-01-12 Klockan 22:08:36

att jag skulle hålla i och skriva så här många inlägg trodde jag inte. Men det känns lätt att skriva i bloggen när man har dessa teman att hålla sig till. Inte så intressant att läsa kanske men men, skriver i alla fall.

dagens tema då. Ett ögonblick. hmmm vet inte vad jag ska välja, har sett att många skriver om sina förlossningar men dessa har jag tagit upp i bloggen tidigare så det känns inge skoj att skriva om. De är naturligtvis väldig speciella och minnesvärda ögonblick.
Så vad ska jag då skriva om..........ett ögonblick som sitter lika hårt är nog Thomas och min förlovningsdag.
Vi hade bokat resa till Kreta i september 2001 och redan tidigt på sommaren frågade Thomas om jag ville förlova mig med honom när vi åkte dit. Så vi köpte ringar flera veckor innan vi åkte och hur svårt var det då att ha dem hemma men inte sätta dem på sig eller berätta det för någon. Innan vi åkte så bokade vi in en annons i tidningen och den skulle komma in dagen efter vår förlovning.
Väl nere på Kreta så han vi vara där i en och en halv vecka innan ringarna skulle på. att vi valde att vänta var att vi ville förlova oss den 12 september, vi blev nämligen tillsammans den 12 fast februari så vi kände att 12 var ett datum vi ville ta fasta på.

På dagen så inhandlade vi en flaska champange, fixade glas och köpte melon. Ner till vår favorit strand på kvällen en stund innan solen skulle gå ner, böt ringar, skålade och mumsade melon och såg solen gå ner. mysigt och ett ögonblick jag aldrig glömmer.
dagen efter när vi satte på mobilerna en stund så fanns där massor av meddelanden från nära och kära här hemma. Ingen hade verkligen anat något så när de läste fagersta posten på morgonen så var det många som satte kaffet i halsen tror jag.

Dag 07 – Min bästa vän

Skrivet 2011-01-11 Klockan 12:56:12

Dag 07 – Min bästa vän

Har inte många vänner som är mig riktigt nära som vet allt om mig och som jag vet finns där för mig och förhoppningsvis vet att jag finns där för dem.

En av mina bästa vänner är min syrra, älskade Mia. Hon vet allt och finns alltid där till hundra procent, visst vi är syskon men detta är mer. Vi kan prata om allt och vet att den andre alltid finns där för en. Bara tanken på att veta att jag alltid kan prata med henne gör mig varm.

En annan väldigt tajt vän just nu är U, min pluggpolare. Det är henne jag träffar mest av alla vänenr just nu. Men det är väl så när vi pluggar ihop.
Vi har känt varann sen vi var små, då vi bodde grannar. sen har vi väl inte umgåtts så här sen vi var yngre. Men nu är vi väldigt nära och nästa termin så ska vi inte läsa ihop längre och jag kommer sakna henne. Men vi ska plugga båda och kommer säkerligen peppa varann och finas för varann ändå det är jag säker på.

Sen har jag en vän till som jag anser som en av mina bästa vänner. Tyvärr ses vi inte alls så ofta som jag velat. Men med plugg och småbarn så räcker inte alltid tiden till
Vi har inte känt varann så länge men ändå vet hon mer än många andra om mig. Känner att jag kan prata med henne om allt. Hade nog inte trot innan att man som vuxen kunne finna nya bästa vänner men det klickade direkt mellan oss kände jag. Tack V för att jag fått lära känna dig.

Dag 06 – Min dag

Skrivet 2011-01-10 Klockan 21:57:26

Dag 06 – Min dag

Idag var det då en helt vanlig vardag igen, skola för Linus, dagis för Elias. Plugg för mig och jobb för Thomas.
Gick ganska lätt att få upp barnen i morse faktiskt. Körde iväg barnen och sen hem och åt frukost. det är toppen med mina dagar, få äta frukost i lugn och ro.
Sen hem till U min pluggpolare och gjorde finslipningar på hemtentan och sen träffade vi en tjej till härifrån som ska börja läsa nu i slutet av Januari. Gav henne en guidning av högskolan sida och hon ska även köpa mina böcker från första terminen. :-)

Sen hann vi med en del snack ocå jag och U innan det var dags att gå hem och hämta bilen och hämta hem barnen.
In på ICA och handlade lite. Hem och laga mat. mamma och pappa var förbi en sväng och kollade på Linus rum som är klart.

Lite strul vid läggningen, som vanligt känns det som med stora sonen. :-(


Nu kvälls mys och Tv tittande innan det är dags att hoppa i säng.

Ja det var min dag det......


Dag 05 – Vad är kärlek?

Skrivet 2011-01-09 Klockan 22:18:16

Dag 05 – Vad är kärlek?
oj vilket stort ämne. Kärlek kan ju var så otroligt mycket.
Kärleken till mina barn, det är nog den största av allt och helt vilkorslös. dem älskar man bara oavsett vad.
De är ju en stor del av mig, facinerande att titta på dem och på många sätt se sig själv. Linus som är så lik mig till sättet, blyg, försiktig och osäker. Men glad, generös och skrattar lätt.
Elias är inte så lik mig egentligen varken till sätt eller utseende men ändå ser man bitar av mig, han har mina öron. ;-)

Kärlken till Thomas är oxå den stor. Han är mitt livs kärlek, mannen i mitt liv och pappa till våra barn. De är en del av oss båda och jag är så glad att det blev vi, det tog sin tid, försiktiga och osäkra som vi båda var, är så glad att modet fanns där tillslut och det blev vi.

Kärleken till övriga familje är oxå den självklar, mina föräldrar och syskon och deras familjer.
Älskar dem alla.

Kärleken kan vara så mycket mycket mer.........


Annars har det vart en lugn dag. Anki har vart här och gjort färdig Linus namn på väggen i hans rum. De blev såååå fint. Ska försöka fota nån dag om jag kommer ihåg.
Var en sväng till Avesta med Vickan, men som sällskap vi veckohandlingen av mat. Skoj att få träffa henne och prata lite skit och komma hemifrån en sväng.Dag 04 – Det här åt jag i dag

Skrivet 2011-01-08 Klockan 19:30:11

Dag 04 – Det här åt jag i dag
vilken spännande rubrik. vem bryr sig egentligen om vad jag ätit idag. men men vi kör på det i alla fall.
Frukost: två limpsmörgåsar med leverpastej, ett glas juice och en kopp kaffe.
Lunch: Nudlar med majs och lite fläskkarre.
Fika: tårta och lite kakor.
Middag: tacos men vi böt ut köttfärsen mot kyckling för att få lite variation.
eftersom det är lördag finns väl chansen att det blir lite chips och lite läsk kanske.

Tårta blev det idag eftersom min underbara mamma fyller år.
Vi var dit och brorsans övriga familj, själv är han ju i Norge och jobbar. Syrran och de var inte här de heller, sorgligt nog. :-(


idag har jag tagit det lugnt och Thomas har röjt av gården med traktorn. Så nu finns det mer plats att skotta snön som säkerligen kommer.


nu ska jag mysa med barnen lite och Thomas med så klart.


Dag 03 – Mina föräldrar

Skrivet 2011-01-08 Klockan 00:05:07

Dag 03 – Mina föräldrar

ja vad kan man då säga om mina föäräldrar utan att säga att de är toppen, de bästa som finns helt enkelt.
De ställer upp i vått och torrt och på alla sätt och vis för oss och mina syskon.
De är helt enkelt underbara.
Vi pratar i telefon varje dag, om inte de ringer så vill Linus göra det minst en gång om dagen.
Barnen älskar sin mormor och morfar.
Vi försöker bjuda upp dem på mat hos oss så ofta vi kan och det blir nästan en  gång i veckan.
De är enkla att ungås med och ofta är det Thomas som vill ha hit dem, han är jättetajt med mina föräldrar.
Betydligt närmare dem än sina egna. En gång har han sagt att min familj är mer hans än sin egen.
Tragiskt men sant.
Men som tur är räcker de till honom oxå.


Dag 02 – Min första kärlek

Skrivet 2011-01-04 Klockan 17:49:57

Dag 02 – Min första kärlek
jaha vad anses då som den första kärleken....jag minns den första pojken jag skulle gifta mig med, då var jag väl en 4 eller 5 år. Vi var bäsisar och lekte Robin Hood och Marion väldigt ofta. och det var då vi sa att det skulle bli vi som stora. :-)
sen såg man ju upp och förälskade sig titt som tätt i storebrors kompisar, de var ju ett par år äldre och såååå snygga.
Men den första som jag verkligen var kär i och fällde många tårar för kom senare i livet. En förälskelse som var besvarad men även han en polare till storebror och han vågade inte satsa på oss för han var rädd för vad bror skulle tycka. Men lite strul och små pussar var det väl. :-)
men min första riktigt stora kärlek är ändå min Thomas, känslorna för honom är starkare än jag någonsin känt för någon annan. Mycket starkare blev det oxå när vi flyttade ihop, förlovade oss och självklart ännu starkare då barnen kom.blogg tema dag 1

Skrivet 2011-01-03 Klockan 21:44:51

Dag 01 – Presentera mig själv

jaha vem är då jag.....många av er som läser vet det väl redan.
Pernilla heter jag ju i alla fall. 40 år gammal. usch det låter ju sååååå gammalt.
men men inget jag kan gör något åt.
Född och uppvuxen i lilla Norberg.
mamma, pappa och två syskon, en storebror och en lillasyrra. som alla betyder massor för mig.
Syrran och jag är tajta och hon är den som vet allt om mig, den jag vänder mig till när det är något. Älskar henne så jäkla mycket, finns bara ett fel och det är att hon inte bor här. :-(
älskar naturligtvis övriga familjen med.
bor i ett hus med min sambo och våra två underbara söner
Pluggar för tillfället till förskollärare och jag älskar det. Har vuxit och lärt mig massor under denna tid som jag hunnit läst, är snart halvvägs genom utbildningen.
annars så vet jag inte vad jag ska skriva.
tillbringar den mesta tiden med min familj men försöker hinna med att träffa mina kära vänner oxå, blir tyävrr inte så ofta som jag skulle vilja.
men jag hoppas de vet att jag finns där i alla fall och tänker på dem ofta.

ja det får räcka om mig....


tenta skrivande pågår

Skrivet 2011-01-03 Klockan 21:38:27

ja det känns som det är vad jag gör just nu. började skriva redan igår. I två dagar har vi suttit mellan 9-16 jag och min pluggpolare U. Igår kändes det bara skit och segt och jäkligt. Tröga i skallen och segt att komma igån efter ledigheten. Men idag gick det bättre och vi har gjort grunden i alla fall.
Är så skönt att sitta med U och skriva. Vi skriver ju var för sig och på vårt egna sätt men just att kunna tipsa varann om sidor och böcker och diskutera frågorna tillsammans underlättar massor.
men man känner sig lagom slut i skallen efter dessa dagar. Men det värsta är gjort nu ska det kollas och dubbel kollas att vi fått med allt att det ser bra ut, att stavning är ok mm

Har funderat till och från ett tag nu då jag sett att många gör ett 30 dagars blogg tema där man följer färdiga rubriker. Tänkte jag skulle ge mig in på det.....men vet inte om jag lyckas skriva 30 dagar i rad men ska ta mig igenom listan i alla fall.
Detta är vad man ska skriva.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min favoritfärg
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


börjar väl idag så får vi väl se.....


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!