en bra helg

Skrivet 2011-03-27 Klockan 22:14:28

ja en lugn skön helg har det vart. Precis vad jga behövde. I fredags tog vi det bara lugnt. och i lördags åkte vi till Borlänge och shoppade lite på dagen, vårskor åt barnen, träningskläder åt Thomas och linnen och en topp till mig.
Sen hem en snabbis innan vi åkte till Kallmora och umgicks lite med M, C och lilla E. God mat, god dryck och många skratt. Barnen lekte så fint tillsammans, och det märks att lilla E blir större för nu leker de verkligen tillsammans, Elias tig hand om henne och fixade och donade. En toppenkväll verkligen och precis vad jag behövde, träffa goa vänner och få ladda lite energi.
Har vart hemma och tagit det lugnt idag, fixat det sista i Linus rum, lampa på plats och nya gardiner som vi oxå inhandlade i Borlänge.
Elias har haft en kompis från förskolan här och lekt idag.
Skulle vart och tränat med Ella  idag men då kommer det mess på facebook att träningen är inställd. Fasen oxå säger jag bara. Grrr. hoppas nu det blir på onsdag.


låg fortfarande

Skrivet 2011-03-24 Klockan 11:02:18

känner mig fortfarande så låg och nere. allt bara maler på....tankarna snurrar och jag har noll motivation och lust med nåt. VFU och plugg tar som sagt det mesta av tiden och orken. hoppas det kommer vända nu när våren och solen kommer.
Hade desutom oturen att ramla utan för dagis förra veckan och slog mitt knä rejält. Svullnade upp och fick sen inflamation och vätska i knät, och går på antibiotika nu. Det har vänt med tyvärr innebär det att jag inte kan träna och jag saknar det såååå. Det var en av de få sakerna jag hade ork och lust med och det innebar ju att jag fick snacka lite skit med Ella oxå. :-) Så nu får jag inte ens prata av mig med. så allt mer byggs upp och växer inom mig.
hade hoppats på att gå ut i helgen men tyvärr får vi ingen barnvakt. :-(
Eller vi har väl inte frågat Thomas föräldra men det känns liksom inte som det är någon mening med det heller. Idioter!!!!!!!!!!!!!!


Hinner inte med....

Skrivet 2011-03-13 Klockan 11:32:01

nånting just nu förutom skola och min familj. Fast inte ens där hinner jag med allt känner jag. Mår verkligen inte bra av att ha det så här.
Hinner inte pausa, hinner inte leva, hinner inte tänka.......eller tänker det göra jag, det maler ständigt i mitt huvud. Saker så måste göras, saker jag vill göra men inte hinner med. det ständiga dåliga samvetet att barnen och familjen inte får den tid de behöver eller jag behöver ge dem för att må bra.
Hinna med vänner existerar inte ens och jag känner hur de glider i från mig.
Känner mig ensam och isolerad från allt och alla.
det är motigt och tungt just nu och jag är ledsen och grubblar hela tiden.
Blääääää för detta!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!