Glad midsommar

Skrivet 2011-06-23 Klockan 17:25:56

ville bara passa på att önska er alla en glad midsommar. Just nu finns inte orken för bloggen fast det är för en gångs skull positivt. Sommarjobbar just nu och jag som är van att sitta hemma och plugga blir helt slut i kroppen av att arbeta med kroppen. har sommarjobb på kyrkogården här hemma, så det klipps gräs, rensas ogräs och planteras blommor. Känns i kroppen om jag säger så. Orken räcker hemma till familjen, sen somnar jag gott på soffan när barnen är lagda. :-)
men jobbar ihop men goa glada och trevliga tjejer och killar, och gubbar. Så jag får prata och skratta mycket under dagarna. Mår så bra!!!!!!!!!!


Men ha nu en toppen midsommar.

jag mår bra.....

Skrivet 2011-06-13 Klockan 18:41:37


Just nu mår jag bra, så himla bra och det är så skönt. Stressar upp mig då och då men kan numera hantera det och varvar lätt ner.  Men annars har jag oftast ett lugn och en säkerhet i kroppen som gör att humöret oftast är på topp. Vet inte vad det är som gör att jag mår så bra just nu, men jag har jobbat mycket på det efter vändan hos kuratorn, och stressgruppen. Försöker hela tiden vara medveten om att det är jag som kan påverka hur jag mår och att saker och ting oftast ordnar sig och inget blir ju direkt bättre av att stressa upp sig som en tok.
Visst hamnar jag där ibland när panik tänket kommer och nattsömnen inte är den bästa men vad gör väl det om ajg inte sover några nätter. Försöker fundera över bra saker och slappna av när dessa nätter infinner sig,.
Har även blivit bättre på att njuta av stunden och ta tillvara på de där små ögonblicken.
Laddar mina batterier genom att unna mig egentid, om det så bara är ett bad, eller titta på en bra film, eller bara vara.......
Det jag saknar är tiden att umgås med vänner, men den tiden kommer väl oxå. Njuter av de där korta stunderna man träffar på de som gör en glad och ger en energi, om det så är vänner från förr, vänner som bor långt borta eller trevliga goa butiksägare. ;-)

ha det bra och må bra!!messini design

Skrivet 2011-06-06 Klockan 12:05:25

hittade en liten tävling där man kan vinna ett vackert smycke med en dalahäst, Kolla in sidan.

http://www.messinidesign.blogspot.com/laddade batterier

Skrivet 2011-06-05 Klockan 17:44:02

ja de är laddade till 100 % minst.
Hur härligt är det inte med vänner man ser max en gång  per år och det känns som igår.
Har nog skrivit om dem förr, F är en gammal kompis till Thomas och bor i Göteborg numera. Idag har de i alla fall vart här och de skulle komma upp en snabbis för vi skulle ha barnkalas för Elias sen. men det slutade med att de blev kvar och hjälpte till men kalaset och sen var de kvar en timme efter det med. Så vi fick en heldag med dessa vänner.
De har tre barn där deras äldsta är jamngammal med Elias.
Både F och L ger så mycket av sig själva och jag ahr så lätt att slappna av i deras närhet och bara vara.
Det händer inte ofta eller med många.
Men mina batterier blir alltid fullladdade efter ett besök av dem. Förhoppningarna är nu när jag fått sommarjobb att vi ska kunna ta oss till dem.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!